Een Onvergetelijke Oud en Nieuw Party

Oud en Nieuw is een tijd van vreugde, reflectie en feestelijkheden. Maak van deze overgang een onvergetelijke ervaring met De Tentenboer als jouw partner in het organiseren van de perfecte Oud en Nieuw party. Van intieme bijeenkomsten tot grootschalige festiviteiten, wij creëren de sfeer die past bij jouw visie voor een onvergetelijke jaarwisseling.

Bij De Tentenboer begrijpen we dat Oud en Nieuw vieringen divers zijn, net als de mensen die ze vieren. Daarom bieden we flexibele feestruimtes, variërend van stijlvolle tenten tot feestbenodigdheden, die passen bij iedere wens. Of je nu droomt van een chique cocktailfeest of een knallende dansvloer onder de sterren, wij maken het werkelijkheid.

Populaire artikelen

Populaire Oud en Nieuw decoratie Artikelen

Zorgeloos het Nieuwe Jaar In

Het organiseren van een Oud en Nieuw party kan opwindend zijn, maar ook stressvol. Bij De Tentenboer streven we ernaar om jou een zorgeloze start van het nieuwe jaar te bezorgen. Ons professionele team neemt alle organisatorische taken op zich, van tentopbouw tot decoratie, zodat jij je volledig kunt richten op het vieren van het moment met vrienden en familie.

Waarom De Tentenboer voor Jouw Oud en Nieuw Party?

Waarom zou je De Tentenboer kiezen voor het organiseren van jouw Oud en Nieuw party? Omdat wij ons inzetten om een onvergetelijke ervaring te bieden. Met flexibele feestruimtes, op maat gemaakte oplossingen en een zorgeloze organisatie zorgen we ervoor dat jouw Oud en Nieuw viering niet alleen aan, maar de verwachtingen overtreft. Kies voor De Tentenboer en luid het nieuwe jaar in met stijl en schittering.

Kerstfeest - kerstdecoratie huren De Tentenboer

Feestversiering: Creëer Betoverende Feestdagen

Kerst draait ook om heerlijk eten en drinken. Kies voor gezelligheid met een heerlijke glühwein of een smakelijk beenham die u in onze houten kerstkramen kunt aanbieden. Creëer een sfeervol plein met een ronde opstelling, verlicht met prikkabels of guirlandes.

Laat de gezelligheid voortduren! Verleng uw dagen met heaters en lantaarns voor een magisch feest. Voeg nog meer winterse flair toe met wijnton statafels, skirekken en schattige kleine sleetjes.

Bij De Tentenboer Verhuur maken we van uw Oud en Nieuw feest een betoverende ervaring die nog lang in herinnering zal blijven.

Feestdecoratie: Breng warmte in Horeca, Retail en Meer

Koestert u elk jaar weer de gezellige kerstperiode? Omringd door vrienden en familie, genietend van warmte terwijl buiten de wind guur om het huis waait. Bij De Tentenboer Verhuur vindt u alles voor een warme en gezellige kerstsfeer. Van tafelversieringen tot kerstdorpjes, kersthuisjes, rendieren en kerstbomen – ontdek de magie van kerst in ons assortiment.

Specifiek producten op uw Oud en Nieuwfeest?

Bij de Tentenboer vindt u dus een ruim assortiment dat continu wordt uitgebreid, zodat wij alles hebben wat u nodig heeft voor uw Oud en Nieuw feest. Mist u toch iets in ons assortiment? Laat het ons gerust weten via het contactformulier of vraag onze medewerkers naar een gepast alternatief.

De Tentenboer verhuur

Decoratie voor Oud en Nieuw feesten in veel soorten! Kerstmannen, kerstbomen, rendieren en ijsberen, het is er allemaal! De Tentenboer is dé verhuurspecialist voor luxe tenten en compleet ingerichte Oud en Nieuw feesten. Met ons ruime assortiment kerst artikelen kunnen wij u voor deze gelegenheid wat extra’s bieden. Of u nu advies nodig heeft over tentformaten, inrichtingsopties of logistiek, ons team staat paraat om uw vragen te beantwoorden en samen te werken aan het realiseren van uw Oud en Nieuwfeest.

  • Uitstekende service & persoonlijk contact
  • Meer dan 150+ Springkussens
  • Groot in Feesttenten & Attractieverhuur
  • Breed assortiment Tenten & materialen
  • Op- & Afbouw service

Heeft u nog vragen?

Vraag het Roger!

T +31 (0)6-293 996 40
E info@detentenboer.nl

Neem contact op