Vloer en tapijttegels huren

Wij hebben diverse soorten vloeren om uw tentinrichting compleet te maken. Denk aan de houten (vlonder) vloeren en tapijttegels welke wij verhuren voor de verschillende (feest)tenten. Door het ruime assortiment tenten kunnen wij u voor elke gelegenheid wat bieden. Wij helpen u graag bij uw evenement of feest!

Verhuur van vloer- en tapijt in Heerlen

Heeft u een feestje waarbij de ondergrond in uw tent niet optimaal is? Denk dan aan vloerinrichting voor uw tent. Deze houten vloer houdt zand, kou en water buiten je tent en is in elke tent afmeting beschikbaar. Van tenten tot springkussens, u vindt het allemaal in het grote assortiment van De tentenboer én voor een goede prijs. Geeft u dus een klein of een groot feest? Voor feestverhuur bent u bij ons in goede handen. Niet alleen bezorgen wij alles wat u nodig hebt voor uw feest, het is zelfs mogelijk dat wij u helpen met het opbouwen en afbouwen.  In ons assortiment vindt u:

Meubilair & inrichting nodig?

Naast het verhuren van vloeren en tapijttegels biedt De Tentenboer u veel meer. Wat dacht u van tafellinnen voor bij de tafels, serviesgoed of verlichting voor de juiste sfeer en setting? Vindt u een keuze maken lastig of liever advies? Neem dan contact met ons op!