Tenten en toebehoor voor verjaardags- en communiefeestjes

De Tentenboer is gestart in 2013 als verhuurder van tenten en toebehoor voor verjaardags- en communiefeestjes. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een totaalaanbieder van kwalitatief hoogwaardige tenten, tentbenodigdheden, springkussens en attracties, glaswerk en servies en funfood. Dankzij het bijzonder uitgebreide assortiment maakt de Tentenboer van elk feest of evenement gegarandeerd een succes!

Hoe het allemaal is begonnen

Roger startte, naast zijn werk, in januari 2013 met de Tentenboer. Vanuit een garage in Wijnandsrade in de gemeente Nuth, verhuurde hij tenten met toebehoren voor kleine bijeenkomsten of feestjes. Al snel werd de bekendheid van de Tentenboer groter doordat veel klanten enthousiast waren over de klantvriendelijke aanpak en hoge servicegraad. Die positieve reacties waren een uitstekende motivatie om het bedrijf verder te professionaliseren.

De eerste uitbreiding

Ruim een jaar na de oprichting van het bedrijf, volgden de eerste uitbreidingen in de vorm van de aanschaf van diverse, grotere tenten die specifiek geschikt zijn voor de verhuurmarkt. Echte kwaliteitstenten die zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en daardoor ook geschikt zijn voor andere doeleinden dan alleen feesten en evenementen. Denk hierbij aan de inzet als slaaptenten voor de scouting of voorraadtenten voor bedrijven die behoefte hebben aan tijdelijke extra opslag. Met het aanbieden van dit soort grote tenten, groeide de klantenkring van de Tentenboer gestaag. Door de aanhoudend grote vraag, werd er steeds in nieuwe tenten geïnvesteerd waardoor het aanbod nog uitgebreider werd.

Verhuizing van de Tentenboer

Eind 2015 waren de garage aan huis en de extra gehuurde opslagruimtes te klein geworden en volgde een nieuwe stap in de historie van de Tentenboer. In Vaesrade (vlakbij Heerlen) kwam de gelegenheid om een voormalige Ducati motorgarage te betrekken. Een prachtige en centraal gelegen locatie inclusief showroom, opslagloodsen, buitenterrein en woonhuis. Met de verhuizing naar deze locatie, kwam de Tentenboer terecht op een perfect bereikbare plek die meer dan voldoende ruimte bood om nog verder te groeien en het assortiment uit te breiden met springkussens, attracties, glaswerk, funfood, keukenapparatuur, meubilair en inrichting. Hiermee werd de Tentenboer één van de grootste aanbieders van Brabant en Limburg met een uitgebreid verhuurassortiment waarmee  elk feest een groot succes wordt.

Voor De Tentenboer staat veiligheid en persoonlijke service voorop

Safety first. Daarom worden alle springkussens en attracties worden jaarlijks aan een strenge keuring onderworpen. Maar ook onze tenten zijn allemaal voorzien van brandvertragende zeilen. Bovendien worden de tenten groter dan 100 m2 verhuurd inclusief een constructieberekening. Deze is vaak nodig voor het aanvragen van een vergunning bij grotere evenementen.

Aangezien wij zeer hoge eisen stellen aan de producten die wij verhuren, is ons complete assortiment van recente datum. Bovendien vernieuwen wij om de 3 jaar onze producten zodat we onze klanten steeds de beste en meest unieke producten kunnen aanbieden.

Persoonlijke service

Persoonlijke service vinden wij bij De Tentenboer verhuur heel belangrijk. Zo denken wij graag met u mee bij het organiseren van een verjaardag , tuinfeest, evenement of een bruiloft. Door ons totaal concept kunt u bij ons je complete feest boeken waardoor u niet met meerdere partijen om tafel hoeft. Dus altijd één contactpersoon, één levering en één factuur. Doordat wij al onze materialen in eigen beheer hebben, kunnen wij u ook altijd de scherpste en prijs en de beste kwaliteit aanbieden.

De Tentenboer is trots op zo veel tevreden klanten

95% van onze klanten geeft aan tevreden of zeer tevreden te zijn. Met een goede prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende service weten steeds meer klanten De Tentenboer te vinden. Veel van onze klanten komen ook ieder jaar weer bij ons terug en wij zijn trots dat we onze klanten ieder jaar weer van dienst mogen zijn met de leukste materialen. Wij leveren in heel Nederland maar ook in delen van Duitsland en België. Tot onze tevreden klantengroep behoren naast veel particuliere klanten ook gerenommeerde bedrijven, verenigingen of instellingen zoals het Maastricht UMC+, SV Hulsberg, KVW Hulsberg, Jumbo, Gemeente Valkenburg aan de Geul, Gemeente Voerendaal, Gemeente Beekdaelen, Cup & Vino, Sintermeertencollege, Arcus, Stichting Adelante Zorg, Cicero Zorggroep, Brandweer Brunssum, Wijngoed Fromberg, KVW Brunssum, ’t Bakkes va Welte in dr Loorenhof, Rijkswaterstaat.