Meubilair & inrichting huren?

Op zoek naar inrichting voor uw feesttent? Bij De Tentenboer verzorgen wij complete feesten. Van statafels, krukken, een koelkast, partytent. De Tentenboer haalt alles uit de kast om van uw feest of activiteit een knallend succes te maken! Met ons ruime assortiment tent inrichting en springkussens slaagt uw feest altijd. Ook voor een personeelsfeest, bruiloft bent u bij De Tentenboer helemaal goed.

Met ons meubilair & inrichting wordt uw feest een gegarandeerd succes!

Wat voor gelegenheid het ook is, De Tentenboer heeft altijd passend meubilair en inrichting voor uw feest en evenement. Een statafel, krukken, gestoffeerde stoelen of bierbank sets. De Tentenboer verhuurt het allemaal!  Zelfs tafellinnen voor de finishing touch! Boven aan de pagina vind u een overzicht van ons aanbod meubilair & inrichting met direct de juiste prijs. U kunt zelf een winkelmandje vullen met de producten die u graag wilt huren. Natuurlijk kunt u ons ook bellen, wij geven graag antwoord op al uw vragen en adviseren u graag.

Verhuur in Limburg, Brabant en omstreken

Maak van uw tuin een totaal feestfestijn. Nodig uw vrienden, familie, kennissen en zakenrelaties uit in uw eigen tuin. De Tentenboer zorgt voor voor een compleet verzorgd feest. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met ons.