Glaswerk & Servies huren

Glaswerk & Servies mag uiteraard niet ontbreken op uw feest of evenement. Wat is er mooier dan zelf bier te tappen met onze biertapinstallatie in echte bierglazen. Maar ook voor borden, soepkommen en vele andere soorten serviesgoed en glaswerk zit u bij De Tentenboer goed.

Servies huren: servies en glaswerk verhuur voor uw feest!

Binnenkort een feestje? Waarschijnlijk heeft u niet voor alle gasten serviesgoed in uw keukenkast. Geen probleem! De Tentenboer heeft dat wel! Of het nu gaat om een feestje met 10 personen of 200, wij zijn u graag van dienst als het gaat om het huren van borden, glazen, bestek, soepkommen en vele andere producten.

En heeft u al gedacht aan dienbladen, asbakken, melk- en suikerstelletje op tafel, servethouders en bakken of schalen? Veel van dit soort bijkomend serviesgoed wordt vaak vergeten! Maar natuurlijk ook voor een gebakje tussendoor (gebaksbordje + vorkje) of een lekker soepje vooraf (soepkommen en warmhoud ketel).

Glaswerk- en serviesverhuur Limburg en Brabant

Ons werkgebied bestaat veelal uit Limburg en Brabant. Bekijk ook de mogelijkheden om onze attracties te combineren met feesttenten of tent inrichting.