Springkussen huren of attracties in Heerlen en omgeving

Voor luchtkussens, springkussens, attracties en zeskampspelletjes zit u bij De Tentenboer helemaal goed. Lekker springen en glijden tussen de verschillende thema springkussens, of met hoge snelheid over de mooie stormbanen is allemaal mogelijk. Pas uw feest aan met ons ruim assortiment aan springkussens.

Met grote oog voor schoon en veilig speelplezier zijn er dan ook vele mogelijkheden. Al onze attracties, luchtkussens en springkussens zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan alle nieuwe strenge veiligheidseisen. Dit geeft u de garantie dat u bij springkussen verhuur De Tentenboer altijd met succes een springkussen of attractie huurt!

Springkussen of attractie huren?

Of u nu een feest of een evenement hebt van 1 of meerdere dagen. Dat is geen probleem bij De Tentenboer. Neem voor deze mogelijkheid vrijblijvend contact met ons op en het huren van springkussens of luchtkussens wordt nog voordeliger.

Naast springkussens kunt u bij ons ook een stormbaan huren van wel 100 meter lang en in diverse thema’s: stormbaan Shark run, stormbaan beach run, stormbaan piratenschip en de stormbaan extreme run. Zo is een hindernisbaan een ware eye-catcher! Maar ook een voetbalattractie en spellen (bijvoorbeeld limbodansen) behoren tot de mogelijkheden!

Wilt u graag advies ontvangen voor een springende invulling? Wij adviseren u graag zodat u ook het juiste gaat huren voor uw activiteit.

Attractieverhuur Limburg en Brabant

Ons werkgebied bestaat veelal uit Limburg en Brabant. Bekijk ook de mogelijkheden om onze attracties te combineren met feesttenten of tent inrichting.