De Tentenboer levert een totaalconcept

De Tentenboer zorgt voor het totaal concept. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van Springkussens, tenten en tent benodigdheden, maar ook voor het totaalpakket, waarbij wij uw feest volledig verzorgen. Dat wil zeggen dat wij tevens kunnen zorgen voor aankleding, inrichting en catering op locatie. Zo maken wij zowel kleine als grote feesten en evenementen tot een waar succes. Wij doen het werk, u hoeft alleen maar te genieten!

Bij de Tentenboer bieden we een volwassen totaal concept aan om van je feest, evenement of bijeenkomst een succes te maken. Zo is het bij ons mogelijk om je complete feest te boeken waardoor je niet met meerdere partijen om tafel hoeft. Dat biedt veel voordelen. Zo is er altijd één contactpersoon die het gehele traject begeleidt, één levering waardoor de logistiek eenvoudig, duidelijk en weinig tijd kost en uiteindelijk ook maar één factuur. Doordat wij al onze materialen in eigen beheer hebben, kunnen wij je ook altijd de scherpste en prijs en de beste kwaliteit aanbieden. Voordat onze materialen worden verhuurd, worden zij grondig geïnspecteerd en uiteraard schoon en stofvrij opgeleverd. Bij ons ben je altijd verzekerd van moderne en nieuwe materialen die aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen. Kortom, uw feest of evenement is van A tot Z bij ons in uitstekende handen!

Wilt u uw complete feest bij ons afkopen hierbij zit dan inbegrepen al het materiaal qua inrichting zoals meubilair, tafellinnen, serviesgoed, glaswerk, tapinstallatie, koeling, verwarming, verlichting en dergelijke. Daarnaast verzorgen wij de op/afbouw van uw feest zo dragen wij zorg voor het inrichten van de locatie en dit alles tot in de puntjes voor u geregeld. Al het serviesgoed, glaswerk & tafellinnen mag vuil retour. Kortom wij doen de afwas voor u. Informeer naar onze zeer gunstige tarieven.

Producten huren voor elk feest

Van tenten tot springkussens, u vindt het allemaal in het grote assortiment van De tentenboer én voor een goede prijs. Geeft u dus een klein of een groot feest? Voor feestverhuur bent u bij ons in goede handen. Niet alleen bezorgen wij alles wat u nodig hebt voor uw feest, het is zelfs mogelijk dat wij u helpen met het opbouwen en afbouwen.  In ons assortiment vindt u:

Specifiek product gewenst?

Bij de Tentenboer vindt u dus een ruim assortiment dat continu wordt uitgebreid, zodat wij alles hebben wat u nodig heeft voor uw evenement of feest. Mist u toch iets in ons assortiment? Laat het ons gerust weten via het contactformulier of vraag onze medewerkers naar een gepast alternatief.

De Tentenboer verhuur

De Tentenboer is dé verhuur specialist voor tenten, compleet ingerichte feesttenten, stormbanen en opblaasbare spellen. Met ons ruime assortiment kunnen wij u voor elke gelegenheid wat beiden. Wij werken voor privé feestjes maar ook voor bedrijfsfeestjes zit u bij ons goed!

Bekijk de verhuur mogelijkheden, en als u nog vragen heeft neem gerust contact met ons op!

  • Uitstekende service & persoonlijk contact
  • Meer dan 150+ Springkussens
  • Groot in Feesttenten & Attractieverhuur
  • Breed assortiment Tenten & materialen
  • Op- & Afbouw service

Heeft u nog vragen?

Vraag het Roger!

T +31 (0)6-293 996 40
E info@detentenboer.nl

Neem contact op