Assortiment Partyverhuur bij De Tentenboer

Bij De Tentenboer hebben wij een groot assortiment aan producten voor de feestverhuur. Wij bezorgen in Limburg & Brabant! Wij zorgen ervoor dat uw producten op tijd aankomen, zodat u er zo min mogelijk omkijken naar hebt. Tevens helpen wij u graag met het kiezen van de juiste producten of het bieden van een gepast alternatief indien u een product niet kunt vinden in ons assortiment. Neem voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen dus vooral contact met ons op.

Producten huren voor elk feest

Van tenten tot springkussens, u vindt het allemaal in het grote assortiment van De tentenboer én voor een goede prijs. Geeft u dus een klein of een groot feest? Voor feestverhuur bent u bij ons in goede handen. Niet alleen bezorgen wij alles wat u nodig hebt voor uw feest, het is zelfs mogelijk dat wij u helpen met het opbouwen en afbouwen.  In ons assortiment  vindt u:

Specifiek product gewenst?

Bij de Tentenboer vindt u dus een ruim assortiment dat continu wordt uitgebreid, zodat wij alles hebben wat u nodig heeft voor uw evenement of feest. Mist u toch iets in ons assortiment? Laat het ons gerust weten via het contactformulier of vraag onze medewerkers naar een gepast alternatief.