De Tentenboer verhuur

De Tentenboer verhuurt alles op het gebied van evenementen en feesten. Wij verhuren feesttenten, springkussens, attracties en andere benodigdheden. Zo wordt uw feest zeker een succes! Hieronder geven wij een sfeerimpressie weer vanuit verschillende feesten en evenementen.

De Tentenboer is gespecialiseerd op het gebied van springkussens. Er is altijd volop springplezier voor iedereen! Onze springkussens worden geselecteerd op veiligheid en kwaliteit voor de scherpe prijs. We hebben een ruim assortiment Springkussens. De springkussens zijn voorzien van de benodigde veiligheidscertificaten en voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen.

Ons assortiment springkussens bestaat onder meer uit maxi springkussens, multiplay springkussens en Stormbanen.

Tent huren voor alle type feesten

Heeft u een Feestje, jubileum of een zakelijke aangelegenheid? Dan bent u bij De Tentenboer aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan tenten welke wij verhuren voor elke gelegenheid. Ons assortiment tenten bestaat onder meer uit frametentenspantenten en opblaasbare tenten.

Verhuur van tenten: iedere dag een feest

De Tentenboer is er ook om u te helpen als u een feest geeft en nog op zoek bent naar producten voor de inrichting. U kunt hierbij denken aan tafels, stoelen, heaters en servies bijvoorbeeld. De Tentenboer stelt uw wensen centraal, maar niks is onmogelijk!

De Tentenboer verhuur

De Tentenboer is dé verhuur specialist voor losse tenten, compleet ingerichte feesttenten, Springskussens & attracties.  Met ons ruime assortiment kunnen wij u voor elke gelegenheid wat beiden. Niets is onmogelijk. Wij werken voor evenementenorganisaties, gemeenten en bedrijven. Maar als particulier kunt u ook bij ons terecht!

Bekijk de mogelijkheden en als u nog vragen heeft, neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

  • Uitstekende service & persoonlijk contact
  • Meer dan 150+ Springkussens
  • Groot in Feesttenten & Attractieverhuur
  • Breed assortiment Tenten & materialen
  • Op- & Afbouw service

Heeft u nog vragen?

Vraag het Roger!

T +31 (0)6-293 996 40
E info@detentenboer.nl

Neem contact op