Toiletwagen huren?

Binnenkort een feestje? Waarschijnlijk heeft u niet voor alle gasten tegelijk een toilet beschikbaar. Lange rijen en viezen toiletten na afloop. Dit wilt u toch niet in uw eigen huis? Of misschien geeft u uw feestje op een locatie waarbij geen toiletvoorziening aanwezig is? Geen probleem! De Tentenboer kan u hierbij helpen! Of het nu gaat om een feestje met 50 personen of 200, wij zijn u graag van dienst als het gaat om het huren van toiletwagens en plaszuilen.

Als de nood hoog is komt een plaszuil goed van pas

Als u een (groot) feest organiseert kan het huren van plaszuilen van pas komen. Op deze manier heeft u minder kans op wildplassers tijdens uw feest. Het voordeel is dat er meerdere personen tegelijk gebruik kunnen maken van de plaszuil en scheelt dus in de kosten ten opzichte van de huur van mobiele toiletten.

Een urinoirzuil kan aangesloten worden op de riolering of op een septische tank. Op deze manier wordt alles netjes afgevoerd. De plaszuil heeft een inhoud voor 1000 tot 1500 toiletbezoeken. Groot voordeel is dat de urinoir niet hoeft worden aangesloten aan wateraansluiting.

Verhuur van toiletwagens

Bij De Tentenboer verhuren we luxe toiletwagens. Deze worden standaard met een verzorgingspakket geleverd, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Het verzorgingspakket bestaat uit 1 colli à 20 rollen dubbel laags toiletpapier en gevulde zeepdispensers.

Kortom, een toiletwagen die u met een gerust hart in kunt zetten tijdens uw evenementen! Levering en plaatsing van de wagens gebeurt snel, professioneel en alleen door onze chauffeurs. Het is niet mogelijk om de wagens zelf bij ons af te halen of te retourneren.